Spær

​Profil/projektering

Ugilt Savværk A/S har produceret tandplade samlede træspær siden 1973 – vi har været med helt fra produktets start.

I dag beskæftiger afdelingen 3 mand på kontoret ved normal drift 16 mand i produktion. Der produceres alt fra garage spær til spær med spændvidder op til 32 meter – større spær mellemunderstøttes.

Det er en fabrik med lave omkostninger, som hovedsagligt henvender sig til den målrettede kunde, hvor alt er sat i system, hvorved de lave omkostninger gerne skulle skinne igennem på prisen.

Tandpladesamlingerne har også anden anvendelse f.eks. til speciel emballage eller forskallingsspær – kun fantasien sætter grænser

​​Kunden opnår altid det bedste resultat ved at få os med ind i byggeriets projekteringsfase. Giv os gerne et ring projekterende, som udførende og vi giver jer vores bedste rådgivning.

Fra vi modtager jeres tegninger – påbegynder vi projekteringen af konstruktionen, vi starter med at udarbejde spærplan og hovedopstalt, når de er godkendt, optegnes endelige tegninger til godkendelse.

Optegning/beregning forgår i vore 3d programmer, når de sendes i produktion, genereres der en ”elektronisk skæreliste”, herefter samles spærene og er klar til montering

Se den korte film, hvordan vi konstruerer

​Firmainformation

Ugilt Spær A/S

CVR: 40652299

adresseinformation

Ugiltvej 462, 9870 Sindal

Find vej med Google Map

kontaktinformation